DRIVR

Videos:(illegal) Swedish Streetracing

Teveel keuze? Neen dank u. Zet mij in een ondergrondse met rijkelijk plaats en ik rij toch nog een kwartier rond. Zelfde verhaal voor deze ode aan de Zweedse straatracerij; een ietwat legale sprint met moderne vierwielers of de legendarische Birka-race met 1000pk sterke ethanol-monsters? ‘s Nachts. Op de snelweg. Over 400m. In minder dan 10 seconden. En niet helemaal volgens het boekje. Aan jullie de keuze.

Share Button

2 Responses

  1. Ninja says:

    Vet! Moet geweldig zijn om eens live mee te maken

  2. Djivy says:

    Tja, ik moet/wil er echt wel es heen, ook naar die “Wheels Nat’s Barkarby” zoals ik al in een comment op Autoblog schreef: volgens de Zweedse authoriteiten de zwaarste ordeverstoring van het jaar.

    Al is het wel een select publiek dat erop af komt. Benieuwd of de Vikings Belgen dulden…

Leave a Reply