DRIVR

Video: Clarkson Island

James May passeerde vandaag al eens de revue, nu is het tijd voor die andere Top Gear-presentator. Hoewel… In onderstaand filmpje krijgen we tientallen Jeremy Clarksons te zien, maar geen daarvan is de echte. Het zijn de Britse komieken Harry Enfield en Paul Whitehouse – die van het briljante The Fast Show. In een parodiërend filmpje nemen ze vooral Jeremy’s presentatiestijl op de hak. Je weet wel, die vreemde neiging van hem om een diep stemgeluid te produceren, dramatische pauzes in te lassen en de helft van zijn zinnen te eindigen met een impressionant “… in the world”. Ook zijn beruchte (gebrek aan) kledingstijl komt aan bod – “triple denim disaster Clarkson” – en collega’s Richard Hammond en James May worden evenmin gespaard. Zin in meer Harry & Paul? Stem maandag om 23u af op BBC2.

Share Button

2 Responses

  1. Mee says:

    Enkele dagen geleden gehoord in de serie Extras (http://www.imdb.com/title/tt0445114/): “Oh my god, I’ve got Jeremy Clarkson’s clothes!” 🙂

  2. STxN says:

    amai, goed gelachen 🙂

Leave a Reply