DRIVR

Video: Bugatti Veyron Snowdrifting

Het heeft altijd iets speciaals, wanneer de eerste sneeuwvlokjes van het najaar aarzelend uit de hemel komen dwarrelen. “Jezus die zijn donsdekentje uitschudt”, werd mij in een lang vervlogen en religieuzer verleden verteld. Wat je ook gelooft, het blijft een idyllisch schouwspel. Maar voor de autobestuurder betekent dat witte tapijt toch vooral veel ellende. Ruitjes krabben. Voorruit ontwasemen. Snelheid matigen. En vooral niét het moment om kennis te maken met een open, achterwielaangedreven krachtpatser. Toch is dat precies wat ik volgende week ga doen. Maar ach, als zelfs een Bugatti Veyron het kan…

Share Button

3 Responses

 1. Carmeleon says:

  Ken jij ook leuke “sneeuwpret in een auto”-filmpjes? Deel ze met ons! 😉

  Je kan in de commentaren embed-code van Youtube of andere videoplayers integreren.

 2. Woesa says:

  zie die geve!!!!

 3. Djivy says:

  Benieuwd of het computergeheugen nodig om die 1000pk op het ijs te houden nog in gigabyte uit te drukken valt…

Leave a Reply