DRIVR

Yoshifumi Ogawa: Autofotograaf par Excellence

Als ik één ding geleerd heb van professionele autofotografen, dan is het wel dat je er geen wil zijn. Stress voor het materiaal, stress voor het weer, stress voor de autokleur, stress voor de locatie, stress voor het editeren, stress voor de eindredacteur, stress voor de printkwaliteit, stress voor de facturen… Kortom: als clichémaker van een glossy blad heb je maar beter stalen zenuwen en een titanium maag. Met als gevolg dat de payroll van dergelijke publicaties sterker varieert dan Madonna’s garderobe. Zij het met één inspirerende uitzondering: Yoshifumi Ogawa.

Neem het van mij aan, beter dan dit wordt het niet. Maar spreek mij daarin gerust tegen.

[Foto’s: Yoshifumi Ogawa]

Share Button

One Response

  1. JC says:

    Die crossroad.tv geeft bij mij een DNS-fout.

    Deze al gezien?
    http://allabout.co.jp/auto/special/autovision/index_enq.htm

Leave a Reply