DRIVR

Gastbijdrage: Evenement – European Bug-In 3

OPGELET: Aan deze gastbijdrage hangt een disclaimer vast!

f1010035

Niet vergeten: volgend weekend is er weer een European Bug-In in Chimay! Tekst, foto’s & aankondigingsvideo in bijlage.

Het concept: De eerste bugin had plaats op 20 oktober 1968 aan de westkust van de verenigde staten, en heeft werd snel een gevestigde waarde voor de volgende 15 jaar … de bug in is de geschiedenis ingegaan, en vandaag, voor de derde keer in de geschiedenis, zullen wij de european bug-in organiseren op het oude continent. Dit evenement is natuurlijk in samenspraak met Richard Kimball, een van de medeorganisators van de eerste originele Amerikaanse bugin’s.

Wanneer? Vergeet niet om 3,4 “n 5 juli 2009 aan te duiden in uw agenda voor een onvergetelijk week-end!

[Alle info op Europeanbugin.com; Lomo’s: Ken Divjak]

Share Button

One Response

  1. Frederic Peeters says:

    wat was het weer leuk om iedereen tegen te komen en de vrucht van de sleutelkunsten van verschillende bijna onbegrepen artiesten te aanschouwen ! Ook dit jaar werden er waarschijnlijk wel enorm veel fotos genomen, jawel, de economie stopte iedereen een digitale camera in de handen, maar kijk even op http://www.airmighty.com voor meer dan 900 fantastische EBI3 fotos in de gallery. thx. cya ffred

Leave a Reply