DRIVR

DRIVR-Update: Rijtestsoverzicht & Snelnieuws

In de categorie ‘dienstmededelingen’ vandaag twee technische – maar vooral functionele – updates op DRIVR. Zo is er eerst een extreme make-over van de rijtests-pagina. Omdat ons uitgeleende wagenpark inmiddels de honderd voorbij is, werd het tijd voor een wat overzichtelijker voorstelling van de gereden automobielen. Voortaan vind je dus per merk de geteste modellen en uitvoeringen in een zoekvriendelijk overzicht, inclusief bijhorende R-score en publicatiedatum. Wie toch nog graag snel ziet welke de laatste nieuwigheden zijn, kan nog steeds terecht bij de old-school chronologische oplijsting. Maar er is meer…

Rijtestsoverzicht

Bij DRIVR beweren we niet het legertje autoblogs met hun al even grote legertje aan redacteurs te kunnen kloppen op snelheid – dat zou toch een vergeefse strijd zijn. Het is door de tijd te nemen voor onderbouwde en eigenzinnige commentaren dat wij het verschil willen maken. In plaats van onze homepage om te toveren in een nieuwsfabriek, houden we het bandwerk dus liever voor snelle berichtjes op onze Facebook-pagina. Daar helpen we je voortaan elke dag door de bomen het bos te zien met een eigen selectie uit het autonieuws – soms in afwachting van diepgravender verwerking op DRIVR, soms ook weer niet.

DRIVRs Facebookpagina

Geen Feestboek-fanaat? No worries. Alle updates op onze FB-pagina zijn voortaan ook op de DRIVR-homepage te vinden, in de rechterkolom om precies te zijn. Wie zich officieel fan maakt op Facebook, zal onze onze berichtjes bovendien in zijn persoonlijke ‘live stream’ zien verschijnen. Voor ieder wat wils dus. Zijn er nog zaken waarmee we u van dienst kunnen zijn, dan horen we dat graag in de commentaren.

Share Button

3 Responses

 1. ElmoTheElk says:

  Super mooi! Goed werk van jullie webwerker.

 2. Ken Divjak says:

  Straffer nog: dit heeft redacteur Pieter zelf in mekaar geknutseld en hij voorziet nog een overlay op het rijtestoverzicht dat bij elke entry de inleiding met een kleine foto toont.

  Waarvoor dank, P’ke!

 3. Pieter Fret says:

  Graag gedaan 🙂

  Al is die laatste ingreep eerder een plan dan een belofte, want ik vrees dat daar véél tijd in gaat kruipen.

Leave a Reply