DRIVR

Tv-tip: Vanavond start Top Gear-seizoen 14!

Concurrent Fifth Gear mag dan al afgevoerd zijn door Channel Five, Top Gear gaat gewoon loeiend hard door. Vanavond start het veertiende seizoen op BBC2, en het belooft weer tonnen gemotoriseerd entertainment te bevatten – zo leiden we in elk geval af uit de trailer:

Wel opletten: de show is verplaatst van 21u naar 22u (CET)! Wil je de vrijgekomen tijd zinvol opvullen, dan loont het de moeite eens de videosectie van TopGear.com te checken. Daar staan de meest memorabele beelden uit het vorige seizoen verzameld. Enneh, niet vergeten die tickets voor Top Gear Live in Amsterdam te bestellen! De boys trekken er met hun hele circus naartoe van 21 t.e.m. 24 januari 2010.

Share Button

3 Responses

 1. Pieter Fret says:

  Bij TopGear.com hebben ze inmiddels al de eerste behind-the-scenes footage van het seizoen online gezet: deel 1 & deel 2.

  Ook interessant: de blog van producer Andy Wilman over wat er dit seizoen zoal staat aan te komen. Nogal wat, zo blijkt, waaronder een groot avontuur in Zuid-Amerika, een zelfgemaakte elektromobiel (“How hard can it be?”) en James May in een vliegende caravan/zeppelin (“Oh cock”).

 2. Ken Divjak says:

  Voor wie de start van het nieuwe seizoen gemist heeft…

 3. Thomas says:

  Bedankt voor de 1e aflevering ^^
  De kerels zijn weer gereed voor een prachtig seizoen.
  Kijk er al naar uit.

Leave a Reply