DRIVR

Vijf DRIVR-Cadeautips voor de Eindejaarsfeesten

Onze in rood geklede, bebaarde vrienden staan weer te trappelen om ons te voorzien van allerhande lekkernijen en andere presentjes. Om jullie een beetje op weg te helpen met dat immer lastige verlanglijstje, geef ik geheel gratis vijf DRIVR-waardige cadeausuggesties mee voor de eindejaarsfeesten – de één al wat serieuzer dan de ander.

1. DVD: AYRTON SENNA – THE WILL TO WIN

willtowinAls DRIVRs een gezamenlijke god hadden, zou hij waarschijnlijk in de gestalte van Ayrton Senna aan ons verschijnen. Niet voor niets werd deze man ‘De Rechtervoet van God’ genoemd. Deze dvd vertelt het verhaal van Senna, zijn ultieme rijderskwaliteiten en zijn ongekende wil om te winnen. Niet te missen – verkrijgbaar bij de lokale dvd-boer of online (€ 19,95).

2. GADGET: ROAD MICE

roadmice“Are you ‘driven’ to surf the net in style? Now you can.” Ze zijn plastic, ze zijn Amerikaans, ze hebben echt werkende koplampen (altijd praktisch als je in het donker de weg naar je toetsenbord kwijt raakt) en ze zijn nog draadloos ook! Kies uit vijf verschillende lijnen, namelijk Chevy, Dodge, Ford, Chrysler en Highway Patrol/Police. Je klikte nog nooit zo snel en in stijl naar DRIVR.be! Online verkrijgbaar vanaf ongeveer 25 euro.

3. GAME: FORZA MOTORSPORT 3

forzamotorsport3Leuk hoor, al die verhalen op dit webzine over de mooiste wagens en de leukste hot hatches, maar we willen ze natuurlijk gewoon allemaal! Misschien een iets té ambitieuze droom, maar gelukkig niet in de virtuele wereld. Pieters review loog er niet om: “Het racegenre heeft een nieuwe koning.” En dan kan je natuurlijk wachten tot Gran Turismo 5 uitkomt voor je Playstation 3, maar je moet maar afwachten of die beter wordt. En óf die er ooit komt natuurlijk… Forza Motorsport 3 is verkrijgbaar bij de lokale gameboer (adviesprijs € 60) of – een pak goedkoper – online.

4. BOEK: A HEAVENLY WEEKEND AT THE GREEN HELL

aheavenlyweekendatthegreenhellTweehonderd pagina’s, 200 zwart-witfoto’s en 180 kleurenbeelden beschrijven tachtig jaar racehistorie op de Nürburgring. Formule 1, Formule 2, toerwagens, prototypes; alles komt voorbij. Een prachtig boek voor iedereen die houdt van de racerij, de Groene Hel en prachtige foto’s. En welke DRIVR houdt daar nou niet van? Het boek is Engelstalig, maar dat mag de pret niet drukken. Verkrijgbaar bij de betere boekhandel en online voor zo’n 50 euro.

5. SPEELGOED: LAMBORGHINI POLIZIA OP SCHAAL

lambogallardopolizia2

Dit wordt een collector’s item, aangezien het origineel redelijk kansloos om zeep is geholpen een paar dagen geleden. Een ongeschonden schaalmodel kan je gewoon in je vitrinekast plaatsen – of je zet het ongeluk in scène en kijkt of je de schade zo realistisch mogelijk kan nabootsen.  Online verkrijgbaar in schaal 1:18, vanaf ongeveer 20 euro.

lamborghinigallardopoliziacrash

Share Button

6 Responses

 1. Duckie 'RS says:

  Het eerste ghost-topic op DRIVR? Het verschijnt… het verdwijnt…

 2. Ken Divjak says:

  … en nu blijft het staan;)

  Nee, er was wat mis met de html-code van de lay-out (of met mijn kennis van die code;) waardoor het bericht wat gejojood heeft.

  Kende jij als ‘Ringfanaat dat boek trouwens, A HEAVENLY WEEKEND AT THE GREEN HELL? Schijnt echt wel een referentiewerkje te zijn.

 3. fastflupke says:

  “the ghost of Senna” 😉

  1 & 3 zijn aanraders, rest waarschijnlijk ook …

 4. BertR. says:

  Ze hebben er momenteel de Lamborghini Polizia niet in hun assortiment, maar een erg uitgebreide webshop voor schaalmodellen is http://www.modelissimo.de.

 5. PieterA says:

  Wie de Gallardo Polizia iets beter afgewerkt wil, moet hier zijn. Kost ook wat meer natuurlijk.

  http://www.autoartmodels.com/web/product/en/997?antiCache=1259870916841DE3ED8102693621B9A251D8E28435CD4

 6. Ken Divjak says:

  Tsss Casper… Welke lijst is nu volledig zonder het Suzuki brandijzer?

  suzukibrandijzer

  Desgewenst combineerbaar met de Ford-grill?

  fordgrill

Leave a Reply