DRIVR

Geen Top Gear op TV vanavond, maar wel op DRIVR !

Een zondagavond zonder Top Gear, dat is als een bimbo zonder siliconen: er ontbreekt iets. Daarom leek het ons geen mis idee om voor één keer zelf een aflevering in mekaar te knutselen aan de hand van oude en – voor de fans van het ‘nieuwe’ Top Gear – vaak onbekende montages. Op een rijtje betekent dat een circuittest van de eerste Porsche 911 GT3, een reportage over The Beast met Merlin-vliegtuigmotor, een lofzang op de Lancia Delta Integrale, een How To Kill een oude 911, een rij-impressie van de Peugeot 106 Rallye, een gammatest van BMW M-modellen en als kers op de taart: een mega handling-test uit de 90’er jaren met onder andere wijlen Richard Burns als medebeoordeler. Zo wordt zondagavond toch nog een beetje écht zondagavond!Share Button

4 Responses

 1. Fenwick says:

  Toch zonde van die 911.
  (En het is Rally’E’ :P)

  EDIT KD: Inderdeed, with ze very French -e;)

 2. Bout J. says:

  Goed bezig!

 3. Vladimir says:

  Voor mij is de grootste verrassing Peugeot 106. Een leuk autotje, maar de concurentie was echt sterk. Misschien had ik toch een 106 moeten kopen in plaats van mijn Fiat Punto Sporting 🙂

 4. Jeroen says:

  Deze is mijn favoriete lap, zeker qua sound:

Leave a Reply