DRIVR

Video: Wheelers Dealers – Audi UrQuattro

Wederom weekend, dus tijd voor wat educatief beeldmateriaal. Van één van Ingolstadts fijnste moderne klassiekers om precies te zijn. De UrQuattro is niet alleen een rallyicoon van de eighties, ook het design en de rijeigenschappen blijven tijdloos. En aangezien ze elke dag een beetje duurder aantikken, zocht het enthousiaste duo van Wheeler Dealers een goedkoop exemplaar om het met hun huisstijl op te smukken tot een betaalbare Nice and Shiny Set of Wheels. Maak het je gemakkelijk en geniet, want bij een video van de UrQuattro komen die jeugdherinneringen vanzelf weer bovendrijven.

Share Button

One Response

  1. Ken Divjak says:

    We moeten het de Heren Autobloggers nageven:

    Onderstaande Wheeler Dealers-aflevering is – gezien de geplande teloorgang van Saab – nog gepaster:

Leave a Reply