DRIVR

Fotografie: Jeroen Peeters – Klassiekers in India

Dat onze huisfotograaf een moderne vierwieler in België kan kadreren, daar zijn we ondertussen uit. Maar hoe zit het wanneer we Jeroen P in het bloedhete India droppen om de classic car scene te gaan vereeuwigen? Dat verdict laten we met plezier aan jullie over, en voorzien daarom vijf beelden plus de URL van een exotische slideshow in bijlage. Met een beetje geluk vertelt Jeroen ons zelfs wat er exact op dat eerste beeld aan het gebeuren was…

jeroenpeetersindia3

jeroenpeetersindia6

jeroenpeetersindia1

jeroenpeetersindia4

jeroenpeetersindia2

[Foto’s: Jeroen Peeters, Uitgebreide SlideShow alhier]

Share Button

2 Responses

  1. Jeroenp says:

    Wat uitleg bij het eerste beeld:

    We waren bezig met een reportage over de Delage D8 in Bangalore. Jammer genoeg sneuvelde de koppeling al na zo’n 5 kilometer. De autosnelweg was pas aangelegd en omdat nog niet alle op en afritten klaar waren was het er niet druk. De eigenaar besloot daarom de Delage dwars te parkeren omdat het licht er zo mooi op viel om daarna ook zelf wat foto’s te maken met zijn gsm.

  2. BertR. says:

    Als ik aan India denk, is het laatste wat in me zou opkomen dat er nog zulke prachtige klassiekers rondrijden en dan nog in zo’n goede staat (met die Delage als uitzondering dan). Als ik deze beelden zie, waan ik me echt in het koloniale tijdperk.
    De leukste foto vind ik die van die claxon-drakenkop. Een grappig detail. Met dan op de achtergrond zo’n Indische opzichter.

Leave a Reply