DRIVR

Video: Meest ambitieuze Stop-Motion Filmpje ooit?

Je kan dan wel aspiraties hebben als filmmaker, dat betekent nog niet dat je geld hebt voor dure camera’s – laat staan dat er nog een stel acteurs vanaf kan of een rist auto’s om genadeloos te laten crashen. De regisseur van onderstaande video zat waarschijnlijk met hetzelfde dilemma en besloot een ambitieus stop-motion filmpje in elkaar te schroeven. Waarschijnlijk het resultaat van vele avonden bloed, zweet en speelgoedautootjes – maar het eindproduct mag er absoluut wezen!

Stop-motion (also known as stop-action or frame-by-frame) is an animation technique to make a physically manipulated object appear to move on its own. The object is moved in small increments between individually photographed frames, creating the illusion of movement when the series of frames is played as a continuous sequence. [Wikipedia]

Share Button

5 Responses

 1. Mee says:

  Ik heb heel het filmpje met open en lachende mond gezeten. Awesome… just awesome…

 2. de vlaeminck says:

  Ik zag het al een tijdje geleden… En nog steeds ben sprakeloos.

 3. Thibaut says:

  Mooi gemaakt.
  Doet mij denken aan de clip ‘Treat me better’ van Northern Lite:

  • Ken Divjak says:

   Sterke toevoeging, Thibaut!

   Die heeft jaren geleden nog op Djivy gestaan, maar toen wist ik niet dat het om een muziekvideo ging – laat staan dat ik die vandaag nog teruggevonden zou hebben.

 4. dieter says:

  Knap!

Leave a Reply