DRIVR

Webtip: BusSelecta.com

busselecta2

Het coolste evenement dat ik ooit gedocumenteerd heb? De European Bug-in te Chimay. Een bonte verzameling VAG-klassiekers die tot hun creatieve top gedreven zijn door liefhebbers met insomnia en twee rechterhanden. Alleen, hoe weet je nu op voorhand of een  bepaalde kleur goed staat op een 914? En gechromeerde Fuchs-velgen onder een T2? Heel simpel: je gebruikt BusSelecta.com – een online tool om je wildste fantasieën op Porsches en VW’s te botvieren.

Ziehier wat wij ervan gemaakt hebben:

busselecta4

busselecta1

busselecta3

Over aan jullie!

Share Button

3 Responses

 1. BART! says:

  Oh, deze kende ik al……kun je heel erg goed je zondagmiddag mee kapot gooien!

  *gaat vrolijk verder met VW’s ontwerpen*

 2. Casper Heij says:

  Zo, en toen was ik anderhalf uur van mijn zondagmiddag kwijt. Bedankt, Ken. Bedankt. 😛

 3. Frexy says:

  Is wel plezant.

  Resultaat:

  frexu356martini

  Yup, ik hou van sobere toevoegingen.

Leave a Reply