DRIVR

Video: De Bathurst 1000 verteld door Russell Crowe

Bathurst. Een term die elke liefhebber bekend in de oren klinkt, maar zelden correct geplaatst wordt. Want waar was dat ook alweer? In Nieuw-Zeeland? Australië? En op de openbare weg? Of met Touring Cars? Antwoorden op al die vragen en meer in deze mini-documentaire van de nationale sportzender – (h)eerlijk verteld door Russell ‘Gladiator’ Crowe in hoogsteigen persoon en gespijsd met prachtige archiefbeelden. Welkom in het weekend.

[Hat Tip: Duckie ‘RS]

Share Button

4 Responses

 1. dirk says:

  Mooie weekendopener !!

 2. Ben says:

  Heb er 4 weken gelden nog op gereden, prachtig circuit in prachtig landschap
  Het Francorchamps van Australië

  • Ken Divjak says:

   Straf en ongetwijfeld een unicum op deze pagina’s!

   Was je er beroepsmatig of recreatief?
   Toevallig beelden van?

   • Ben says:

    recreatief, 3 weken op vakantie geweest in Australië en als autosportfanaat mocht Bathurst niet ontbreken evenals het daarnaast gelegen National Motorsports Museum. Ben ook langs Sandown en Albert Park geweest, maar spijtig genoeg begint het autosportseizoen pas in februari terug op gang te komen in Australië.
    En ja ik heb heel wat foto’s van Bathurst en het museum 😉

Leave a Reply