DRIVR

Rallyvideo: Best of Belgium

Met de 2010-editie van de Haspengouw Rally live in onze achtertuin, grijpen we dit weekend terug naar wat nostalgisch Belgische rallymomenten – met scheurijzers uit de eighties en nineties maar bovenal met obligatoir bibberend camerawerk. Maak plaats voor wat geslaagde powerdrifts, gesmaakte Scandinavian Flicks en goed bestuurde voorwielaandrijvers. Of kom vandaag gewoon een kijkje nemen in Zuid Limburg en trakteer ons op een pintje. Schol!

PS: De montage lijkt ons wel een tikje versneld, maar dat kan de pret niet drukken

[Via wie zou dit weer binnengelopen zijn…]

Share Button

3 Responses

  1. Jeroen Thys says:

    Voor wie de ’88 Prodrive M3 van de thumbnail (ex Vatanen en Duez) in z’n garage wil, zie hier… (klik op ‘hier’, link niet zichtbaar?) De laatste eigenaar zou hem hebben laten ombouwen tot RHD, zo klinkt het (?).

Leave a Reply