DRIVR

Zes Autofotografen om U tegen te zeggen

Alle goede dingen komen in zesvoud. Zes maagden, een six-pack, de six-night stand en ga zo nog maar een metafoor of zes door. Vijf is immers hopeloos overroepen terwijl tien zowaar overdreven is wanneer er achter elk van deze foto’s een dijk van een portfolio schuilt. Gaap je ongeluk en klik je een RSI, want beter dan dit wordt het vandaag niet meer. Tenzij die zes maagden hier passeren…

1. Ingo Barenschee

ingobarenschee2

2. Jason Critchell

jasoncritchell

3. Mark Fagelson

markfagelson

4. Jason Furnari

jasonfurnari

5. Barry Hayden

baryyhayden

6. Charlie Magee

charliemagee1

Share Button

2 Responses

  1. Jeroenp says:

    Akkoord met je keuze, alleen bij Charlie Magee loopt het op technisch vlak (vaak de scherpte) wel eens mis. Maar het kan natuurlijk zijn dat de onscherpte er is gekomen bij het verkleinen van de beelden.

    Knap gebruik van de flits bij Jason Critchell.

    • Ken Divjak says:

      Akkoord – zijn actiebeelden zien er soms wat flets uit. (Ook) Niet meteen zeker of dat met de compressie voor webvertoning dan wel met de gebruikte techniek te maken heeft. Maar anderzijds is het beeld dat ik hierboven toon ook niet 100% scherp – al vergeef ik hem dat met die zoom-pan van een trio wagens op de snelweg graag. Wat een sfeervolle foto…

Leave a Reply