DRIVR

Video: Drift Mechanik – Keep Drifting Fun

Of driften een kunst is? Absoluut! Maar wat dan te denken van volgende video? Niet de zoveelste rechttoe-rechtaan actiebeelden, maar een perfecte les in sfeervorming – vakkundig gesigneerd door Joshua Herron en Will Rögge, die duidelijk niet aan hun proefstuk toe zijn. Want met een fijn streepje muziek weet dit duo perfect de feel good-sfeer erin te brengen, zonder een continuüm aan (te) dure bolides langs de lens te laten razen. Puur DRIVR-geörienteerd beeldmateriaal dat op zulke sublieme wijze opent met een ongemotoriseerde tweewieler verdient dan ook een (rook)pluim. En nog eens een tweede na drie minuten wanneer we een bebuilde drift-Miata in slow motion aan het werk te zien. Laat dit een inspiratie wezen.

[Hat tip: Duckie ‘RS]

Share Button

5 Responses

 1. BART! says:

  “bebuilde” ????

 2. BART! says:

  Ah…dat soort buil! Ik zat te denken aan t engelse “build”

  In dat geval: hulde aan de originele taalvoering!

 3. Ken Divjak says:

  Niet zomaar een videootje, maar een missie om de Amerikaanse ‘grassroots’ drift scene gedurende één jaar te documenteren vanuit een VW busje.

  CHECK http://keepdriftingfun.com/

  Iemand enig idee van wie het gebruikte muzieknummer is trouwens?

 4. Ken Divjak says:

  Gotcha! Dit zijn de White Rabbits met Percussion Gun:

  En m’n hand eraf als dit geen StuBru-hit wordt!!

Leave a Reply