DRIVR

Documentaire: Ayrton Senna – The Right to Win

We blijven het vreemd vinden na het aanschouwen van de F1-kwalificaties deze morgen, maar het is een feit: Senna is back in business. Ook al doet zijn neefje dat op nauwelijks één tiende van de rode lantaarn en maar liefst zes seconden van de top. Voor mij meteen een stimulans om te grasduinen in de gigantische archieven van het interweb om één van de grootste racers aller tijden terug aan het werk te zien. Of anders verwoord: hoe zijn directe omgeving, werkgevers, collega’s en zelfst Prost het unaniem eens zijn: wat een piloot! Tijd om onderuit te zakken en je te laten meeslepen in een uurtje schitterend docu-materiaal…

Share Button

2 Responses

 1. Mee says:

  Hmm, ik vond het maar een heel magere docu hoor. Het aantal bewegende racebeelden kan in minder dan een minuut worden gepropt en het – volgens mij – interessantste deel (de interviews met zijn zus etc)… wel, daarvoor is mijn Spaans (of was het Portugees? :)) niet goed genoeg.

  • Cedric says:

   Voor racebeelden had men hier nagenoeg geen rechten, maar dat maakt het er m.i. niet minder interessant door. De meest legendarische inhaalmanoeuvres vind je sowieso op youtuub terug en hoeven een docu als dit niet altijd te flankeren…

   Wie on track action verwacht, zal het de docu hierboven inderdaad magertjes vinden, maar kom. We zijn toch fan van AS 😉

Leave a Reply