DRIVR

Video: Kalle Rovanpera – Acht Jaar Oud & Rallypiloot

Sommigen hebben het toch echt wel getroffen met hun pa. Niet dat ik te klagen heb, maar de kleine Kalle mag gerust een vreugdesprong maken. Vader Harri amuseert zich na een lange rallycarrière nu vooral in wedstrijden waar spektakel en fun voorop staan, zoals onlangs in de Legend Boucles de Spa met een Porsche 911 Group B. Voor zoonlief prepareerde hij lichter materiaal, plaatste hij de pedalen wat hoger en weg was de acht(!)jarige…

Share Button

6 Responses

 1. dirk says:

  Daar gaan we (hopelijk) later nog van horen ! Nice 🙂

 2. saab 9000 turbo says:

  hehe die nr plaat in de sneeuw en da manneke zen gezicht,kan wel de auto niet herkennen, iets Engels?

  • car-nut says:

   Lesauto bij uitstek in het hoge noorden is de Toyota Starlet van de zogeheten 60-reeks (KP60), gebouwd tussen ’78 en ’84: http://www.toyoland.com/cars/starlet.html Briljante en uitgebalanceerde achterwielaandrijver met een mechanische betrouwbaarheid zonder gelijke en een erg ‘kneedbare’ 1.3.

 3. PieterA says:

  Straf! Briljant speelterrein trouwens.

 4. Ken Divjak says:

  Doet me denken aan een Starlet, maar toch is het dat niet…

 5. Jeroen Thys says:

  Zelf heb ik leren rijden toen ik net 9 was – in een vervangwagen die mijn vader toen een paar dagen had: Fiat Uno 🙂

Leave a Reply