DRIVR

Documentaire: Senna & Prost – The Rivals

Wie vanmorgen de F1-race in Shanghai gezien heeft, weet dat het McLaren voor de wind gaat – met dank aan de twee getalenteerde wereldkampioenen aan het stuur. Het doet terugdenken aan het einde van de jaren tachtig, toen Alain Prost en Ayrton Senna de lakens uitdeelden bij de Britse renstal. Twee onvervalste kampioenen, maar ook twee tegengestelde persoonlijkheden. En dat durfde (letterlijk) al eens te botsen… Geniet in afwachting van Cedrics nabespreking van de Chinese Grand Prix alvast van deze Discovery-documentaire over de twee beste piloten van hun generatie.

Share Button

2 Responses

  1. VishnuSixDix says:

    prachtig!

    Op bepaalde momenten lijken er stukjes uitgeknipt?

  2. dirk says:

    Heerlijke tijd ! Ik kan me hiervan nog heel veel herinneren aangezien ik toen al een echte F1-fan was. Mooie reportage.

Leave a Reply