DRIVR

DRIVRs Flickr-Favorites: Never Say Never Again…

Weet je wie de oneliner Never Say Never Again gecoined heeft? Sean Connery’s vrouw vlak na diens hoegenaamd laatste rol als James Bond in 1971: “After initially retiring from the role following Diamonds Are Forever, he told the press he would ‘never’ play James Bond again; her response for him was to never say “never” again.” Om maar te zeggen dat ik vandaag ook een Never Say Never‘ke ga doen, want onze Flickr-favorieten met bijhorende plaat zijn dan tóch terug!

[audio:goldfrappstrictmachine.mp3]

Share Button

4 Responses

  1. Thibaut says:

    Er is voor mij één foto die alle andere overtreft… die Bizzarrini… heerlijk

  2. Ken Divjak says:

    Straf – da’s er net eentje van huisschutter J!;)

  3. PieterA says:

    Ik moet dringend eens een Roadbook-exemplaar zien te vinden. Heerlijk.

Leave a Reply