DRIVR

Video: Alfa Romeo Giulia GTA

Dit is er eentje voor de misnoegde Alfisti die deze week opnieuw te horen kregen dat de MiTo GTA geschrapt is –  recente spionagefoto’s of niet. Eén troost is het feit dat de 8C Competizione GTA nog altijd overwogen wordt, een andere dat er beeldmateriaal als dit bestaat: circuitrijden met een originele Giulia GTA uit de zestiger jaren. Voor de freaks: dit is niet de allereerste 1.6, maar wel een latere 1.3 die in racetrim pakweg 165pk leverde. Aan 7.000 muzikale toeren. Speakers op burenruzie!

Share Button

One Response

  1. Ken Divjak says:

    Ben eens even gaan zoeken welk clubcircuit dit is, en wat blijkt?

    Het is een velodroom: Japan Cycle Sports Center, Shuzenji Shizuoka (!?)

    Opened August 1971 in Izu’s Shuzenji temple as the world’s first large-scale cycling sports facility. The Japan Cycle Sports Center is an ecological sports and leisure facility combined with the Japan Bicycle Racing School. Its main feature is a 5 km professional cycling course with difficult uphill and downhill sections, but the facility also allows for enjoying leisurely cycling activities as well.

    Very Gran Turismo als je het mij vraagt…

Leave a Reply