DRIVR

Webtip: Car PrOnography

Vorige week vroeg ik mij ‘in de volière’ publiekelijk  af waarom de nieuwe generatie Tumblr-blogs (da’s een visueel sterk alternatief voor de WordPress-sites) het niet zo nauw neemt met bron- en copyrightvermeldingen. “That’s exactly why I dislike Tumblr” was het antwoord van fotograaf Yan Alexandre, “these guys create nothing but use other people’s material to promote themselves”. Gelukkig zijn er altijd uitzonderingen op de regel…

drivropcarpronography

Carpr0n.Tumblr.com is er zo een. Die haalt zijn mosterd vooral van Flickr, en is ook nog eens zo vriendelijk om de auteur correct te vermelden evenals naar de desbetreffende portfolio te linken. Eerlijk, eclectisch en bovenal meer dan genietbaar voor een uitgebreide zapbeurt. Allen daarheen!

PS: Voor de autofotografen – er is een SUBMIT-functie

Share Button

2 Responses

  1. BenR says:

    Samen met http://www.sportschrono.com/ een dagelijksbezoekje waard..

  2. Ken Divjak says:

    Tumblr heeft een overzichtspagina van al die autosnoep:

    http://www.tumblr.com/directory/automotive

    Spijtig genoeg zelden met bronvermelding…

Leave a Reply