DRIVR

DRIVR gaat Offline, publiceert in Red Racing Green

Excuses voor de radiocomputerstilte, DRIVRs. We maken er een punt van om dagelijks één onderbouwd artikel te brengen, maar waren vanochtend te druk bezig met in ons eigen gat te kruipen. Voor het eerst sinds de lancering van dit webzine hebben namelijk we de overstap naar de klassieke media gewaagd, en dat is bijster goed meegevallen: de foto’s van huisschutter J zijn onaangetast terwijl de tekst integraal overgenomen is door de eindredactie van Red Racing Green Magazine. Maar geen paniek; onze hoofdbezigheid blijft het interweb, ook al doet het goed om te zien dat de klassieke media onze inzet eveneens apprecieert. Preview in bijlage!

redracinggreenpreview1

Red Racing Green en DRIVR, vanaf deze week verkrijgbaar (originele foto hieronder)

vwtouareg2010

[Scan: Red Racing Green, Foto: Jeroen Peeters]

Share Button

4 Responses

 1. Ben says:

  Mooi zo!

 2. Ken Divjak says:

  Tx Ben – staat nog meer werk van Jeroen is zoals deze:

 3. Ride says:

  Vanmiddag het magazine doorgenomen – te warm om achter de PC te zitten. Knap materiaal! 😉

 4. Christophe says:

  Jullie verdienen het voor de volle 100%!

Leave a Reply