DRIVR

Video: Pure Sound – Porsche GT3 Rally Action

Wie onze Twitter volgt, weet dat ik in een hoogtoerige bui ben. En wie DRIVR volgt, weet ook dat François Delecour zich recent op deze pagina’s bekloeg over het anti-Porschebeleid dat momenteel de rallywereld regeert: “Delecour slaat de nagel op de kop wanneer hij het protectionisme van de Franse (rally)constructeurs aan de kaak stelt; die bombarderen de 911 immers tot macchina non grata wegens te spectaculair en nefast voor hun eigen publiciteit.” Problemen die ze in Porsche-land natuurlijk niet kennen, met alle spektakel en boxer-muziek tot gevolg:

Share Button

3 Responses

  1. Duckie 'RS says:

    Got to love it…

  2. Ride says:

    Kippevel! 😉

  3. alex says:

    hi this is a tip from me for a great work and a very nice editing video from German driver Olaf Dobberkau with his Porsche GT3 997

Leave a Reply