DRIVR

Video: Top Gear – Ferrari 458 Italia

Had mij een maand geleden gevraagd wat het knapste Top Gear-filmwerk tot dan toe was, en ik had steevast het Touring-duel op Manchester Airport geantwoord. Stel mij die vraag vandaag opnieuw, en ik moet mijn antwoord herzien naar de beelden in bijlage. Voor de freaks: de instap-Ferrari 458 Italia is volgens Evo Magazine zomaar even anderhalve seconden sneller op het West Circuit van de Bedford Autodrome dan de gefocuste 430 Scuderia. Darwin gelooft zijn (vergane) oren niet…

Share Button

5 Responses

 1. Kurt says:

  Zag het Touring-duel toevallig deze avond nog op Canvas, prachtige locatie met al die lichten! Deze was ook goed!

 2. Stijn says:

  Het beste camerawerk vind ik niet zo eenvoudig te kiezen. Het beste filmpje, dat is vrij eenvoudig. Dat moet wel de test van de V8 Vantage vs 911 997 MKI S vs M6 op de Isle Of Man worden. Mooi landschap, echte kameraadschap (gewoon drie kerels die even het beest gaan uithangen met wat sportwagens enja die ook gaan vissen :)) en een 911 die de concurrentie wegblaasd 🙂

 3. Stijn says:

  Ohja was nog vergeten, de hilariteit om het slechte weer en de wegvliegende paraplu’s 🙂

 4. Mee says:

  Mijn favoriet blijft toch de review van de F430…

 5. PieterA says:

  Mijn favoriet – je leest het goed- blijft die van de Vauxhall Signum.

Leave a Reply