DRIVR

SlideShow: Jurrie Vanhalle aka VJ Images

Je moet het maar doen, als amateurfotograaf geselecteerd worden voor een reportage in het één-programma 1000 Zonnen. En al zeker als je geen traditionele portret-, landschaps- of natuurfotograaf bent maar een rasechte octaanliefhebber. Jurrie Vanhalle – online beter bekend onder de alias VJ Images – deed net dat en stond zijn mannetje voorbeeldig naast de (toegegeven) sublieme beelden van hondenfotograaf Rob Van Thienen die de gouden plak van Michiel Hendryckx in ontvangst mocht nemen. Ziehier de beelden die de beste man als zijn persoonlijke favorieten beschouwd:

Share Button

2 Responses

 1. Stijn Sioen says:

  Zéér knap gedaan en zoals altijd knappe beelden van de Jurrie !

  Kan je die uitzending ook nog ergens herbekijken?

 2. Ken Divjak says:

  ‘ kHeb wat gezocht op de één-site en op YouTube maar niet meteen iets gevonden.

  Enkel de laatste aflevering waarin Michiel Hendryckx de winnaar bekend maakt:

  http://www.een.be/programmas/1000-zonnen/de-beste-amateurfotograaf-volgens-michiel-hendryckx

Leave a Reply