DRIVR

Video: Ode to Salt

“The salt sings”, zo scandeert de zweverige soundtrack van bijgevoegde sfeervideo. En dat klopt nog ook, op de Bonneville Salt Flats. Eindeloos uitgestrekt en vlak als een biljartlaken is de zilte vlakte nabij – hoe kan het anders? – Salt Lake City al het decor geweest van menig land speed record. Tussen de recordpogingen door vormt ze de uitvalsbasis voor Amerika’s speed freaks, die er in de meest geschifte hot rods, lowriders en rijdende raketten aantreden. Zolang het maar octaan ademt en multicilindersymfonieën gorgelt. The salt sings…

[Hat tip: Duckie ‘RS]

Share Button

4 Responses

  1. Stijn says:

    Zeker één van de plaatsen waar ik nog eens wil komen in m’n leven !!!

    En dan genoeg memorykaarten meehebben 🙂

  2. JDM says:

    Prachtig stukje autocultuur…voor auto’s die alleen rechtdoor kunnen rijden. Very American.

Leave a Reply