DRIVR

Trailer: Paddock Hack Motorsport (Nieuw-Zeeland)

De Nieuw-Zeelandse autocultuur beperkt zich tot het piepkleine Hulme, een bedrijfje dat een Caparo-achtige rivaal bouwt die verder al even krankzinnig (en duur) is als zijn Britse inspiratiebron. Weinig om mee aan de slag te gaan aan de andere kant van de aardbol, en dat brengt een Nieuw-Zeelander klaarblijkelijk op ideeën. Volgend kransje gestoorde schaapherders was zich daar bewust van en ging eigenhandig aan de slag om toch nog de nodige lol op vier wielen te beleven. Ze doopten het ‘Paddock Hack’. Fix it with a hammer krijgt plots een nieuwe invulling…

In het kort komt het er op neer om met een eigenhandig gepersonaliseerd voertuig zo hard en krankzinnig mogelijk door het immer groene landschap van Nieuw-Zeeland te knallen en daarbij de snelste en meest spectaculaire te zijn. Hoe en met wat je dat doet vul je zelf in, zolang het maar origineel en goedkoop is zodat je na een onvermijdelijke crash zo snel mogelijk terug het veld kan ingestuurd worden. Voor wie nu al popelt op meer, er komt binnenkort een televisieserie van. Ongetwijfeld een stuk spannender dan de vele rip-offs van de TopGear-mallemolen.

[Via The Duckster]

Share Button

2 Responses

  1. Ken Divjak says:

    Aha, dit blijkt de Rock ‘n’ Roll versie van het -euh- zeer verdachte Grass Gymkhana te zijn:

    WTF?

  2. bruno says:

    Mijn eerste idee was: Oh neen, ze gaan die porsche slopen, mijn tweede idee was: oh neen, ze gebruiken die dingen als grasmaaiers. WTF indeed … dit soort dingen zou strafbaar moeten zijn. WTF indeed.

Leave a Reply