DRIVR

Video: V8 Supercars – Gold Coast 600 (2010)

Ooit gehoord van V8 Supercars? Zo noemen de Australiërs hun nationale toerwagenkampioenschap. Dat betekent – net als in het Duitse DTM en het Britse BTCCclose racing waar ze in de F1 alleen maar van kunnen dromen. Geen betere manier om met deze sport kennis te maken dan het epische duel tussen regerend kampioen Whincup en rookie Van Gisbergen in de laatste ronden van de Gold Coast 600 van afgelopen weekend. “This race is going around the world”, sluit de commentator af. Right you are, mate.

Share Button

3 Responses

  1. Duckie 'RS says:

    Toemaatje:

  2. Fre says:

    Ja jongens, qua spektakel kan dat tellen.

    Hoog tijd dat alle voorgaande merken terug meedoen aan DTM of WTCC en dat deze races ook door de meer gangbare tv-zenders zouden uitgezonden worden. Of weet iemand waar ik deze uitzendingen kan vinden?

Leave a Reply