DRIVR

Video: BMW Unscripted, Sabine ‘RingQueen’ Schmitz

Tien jaar geleden verraste München vriend en vijand met de kortfilmreeks The Hire die toppers als John Frankenheimer (regisseur van de legendarische Grand Prix- & Ronin-films) liet opdraven om het klassieke tv-pubje een nieuw elan te geven. Een decennium later gooit De Propeller het over een andere boeg door de Hollywoodbudgetten in te ruilen voor de heerlijk down-to-earth Unscripted-video’s die de unieke relatie tussen mens en machine subliem in de verf zetten – inclusief die van Sabine Schmitz en haar E60 M5.

Share Button

2 Responses

  1. Ken Divjak says:

    Volledigheidshalve de trailer…

    … en het schitterende portret van Murray en zijn CS (dat al op onze Facebook stond):

  2. Ken Divjak says:

    Hopla, nog 3 afleveringen erbij:

Leave a Reply