DRIVR

Reclamefilm: The Mégane Experiment

De wereldwijde economie mag dan wel kreunen onder de uitgaande recessie, het lijkt erop dat de autosector zich staande weet te houden. Vooral wat het aantal verkopen betreft valt er in het algemeen weinig te klagen; in België werden dit jaar al 518.000 nieuwe voertuigen oftewel zo’n 15,2 procent meer dan in 2009 geteld. Renault dat kan rekenen op de succesvolle Mégane, prijkt voorlopig bovenaan de lijst. En dat deed me terugdenken aan volgende reclamecampagne van Renault in het Verenigd Koninkrijk . In ‘The Mégane Experiment’ volgen we een ‘consultant de joie‘ genaamd Claude, die de inwoners van het Mégane-loze Gisburn wat broodnodige joie de vivre tracht te brengen. Als dat maar goed afloopt…

Share Button

3 Responses

 1. STxN says:

  Fantastische reclame 😀
  Spontane bulderlach op 26 seconden van het einde!

 2. Niels says:

  Als het over originele auto-virals gaat, dan kan deze niet ontbreken:

  http://vimeo.com/897991

 3. dieter says:

  Beetje ‘n actie zoals “ieder dorp z’n frietkot”!
  ;o)

Leave a Reply