DRIVR

Integraal: Top Gear Special – The Three Wise Men

De Bethlehem-special op 2de Kerstdag gemist? Bekijk hem dan integraal op DRIVR!

De BBC heeft net het zestiende seizoen van ieders favoriete autoprogramma op gang getrokken. En hoe: met een verfrissend spontane semi-special met een uitgebreide roadtrip aan de Amerikaanse oostkust, gevolgd door een extra lange kerstaflevering vanuit het Heilige Land. Uitzending gemist? Geen nood. Gisteren nog op tv, vandaag al op DRIVR – net als alle eerdere Top Gear-specials, overigens. Enjoy!

Share Button

5 Responses

 1. Mee says:

  “It’s us!”

 2. Ken Divjak says:

  De eerste zes minuten zijn van het BESTE wat ik ooit gezien heb, zonder zever.

  Geen wonder dat de rest van de special er min of meer tegen verbleekt…

  • AnthonyG says:

   Ik vond het een van hun beste specials, het enige minpunt imo, waren de eerste minuten op de grond in Irak, voor de rest was het af.
   Het was Top Gear zoals vroeger, met minder overdrijvingen als de laatste seizoenen.

 3. Ken Divjak says:

  ‘t Was te denken…

  topburka

  The plan was to use the burkhas to disguise the three hosts during their run through the deserts, though rather predictably, it seems that the trio have offended more than a few of the show’s 6.6 million viewers. According to The Daily Mail, watchers found issue with what many perceived to be hosts making a mockery of the world’s second largest religion. [Autoblog.com]

Leave a Reply