DRIVR

Video: EVO – Citroën DS3R vs De Concurrentie™

evohothatchgrouptest

De enige ‘concurrent’ die wij nog niet gereden hebben, is de Volkswagen Polo GTI. Verder zijn ze allemaal de revue al gepasseerd: onstuimige Corsa OPC, gepeperde Mini JCW en briljante Clio RS. Blijft er enkel nog de Citroën DS3 Racing die – voor het eerst sinds Citroën Racing de rallyprogramma’s waarneemt – mee ontwikkeld is door Loeb’s WRC-ingenieurs. Of dat genoeg is om die andere Fransoos van de top te stoten? Chris Harris jureert.

Share Button

One Response

  1. ElmoTheElk says:

    Niet heel verrassend, alhoewel er vast een boel van verkocht zullen worden. De Clio is voor vele misschien iets te gericht op hoge toeren en het verbruik…. oh boy. Grootste DS3 zorg is misschien hoe hij gaat verjaren?

Leave a Reply