DRIVR

Integraal: The Best of Top Gear USA (S01E10)

Precies op het moment dat Clarkson, Hammond en May het startschot gaven voor het zestiende seizoen van Top Gear, breide de Amerikaanse spin-off een einde aan zijn eerste reeks met een ‘best of’-aflevering. Ideaal voor wie nog niet heeft kennisgemaakt met Tanner Foust, Adam Ferrara en Rutledge Wood, want hoewel die het charisma en de spontane humor van het Britse trio enigszins missen, herinnerden ze ons er de afgelopen maanden wel aan dat Top Gear eigenlijk gewoon om auto’s moet draaien. Op zijn minst een kans waard dus.

Share Button

5 Responses

 1. Jasper says:

  Nie slecht, maar nothing beats the real thing 🙂

 2. Stijn V says:

  De studiotalk werkt verschrikkelijk op mijn systeem

  • Ken Divjak says:

   ‘k Heb de afleveringen week na week gevolg,
   en me ook in de houterige studiostukken opgejaagd.

   Maar dat kunnen ze dus perfect oefenen en zal met de seizoenen wel beteren.

   De reportages vallen trouwens best mee,
   en het filmwerk (zeker dat bij de Astons) is top!

   Alleen zien dat ze niet van elk topic een race maken, want daar houden ze wel van.

   • Stijn says:

    Bizar genoeg vind ik de bindstukjes in de studio tussen de verschillende topics bij TG UK jaar na jaar houteriger worden. Steeds vaker merk je dat grappen weken ervoor uitgeschreven geweest zijn en spontaniteit lang geen prioriteit meer is. Ziet er nu amateuristischer uit dan in 2004-2005-2006…

    • BenR. says:

     Daar volg ik je in.. Je merkt inderdaad steeds vaker bij de UK editie dat het ingestudeerd is. Ook bij de ‘ongelukken’ die gebeuren ligt het er vaak vingerdik op dat bv. Richard Hammond zich als een klein kind aanstelt.. of heeft dat te maken dat ik ouder word?

Leave a Reply