DRIVR

SlideShow: Ode aan de (Octaan)Vrouw

Wat er gebeurt als je onze 1200 Flickr-favorieten met het lemma ‘vrouw’ crosst? Dan blijven er een twintigtal beelden over die het andere geslacht in al zijn glorie vieren – zij het in een setting die nog (min of meer) aan de octaaninsteek van dit webzine te liëren valt. Want zoals het gezegde van een onbekend auteur gaat: “Sure God created man before woman. But then you always make a rough draft before the final masterpiece.”

Forrest & Bob Underwear Campaign

Ines & her Solex

Devon GTX Desert Shot 1

surfbabe

008

ready for take-off

Tarantino Death Proof 001

me

Vespa rider drinking coffee

alfa giulia

girl from ipanema

Vivien, Texas Road Girl

cop legs

F1000030

Share Button

2 Responses

  1. Onze Man says:

    Ik zou hier een vieze mop over ‘grote en kleine smeerbeurten’ kunnen maken. Maar ik ga het niet doen…

  2. Onze Man says:

    Of heb ik dat met mijn vorige comment net wel gedaan?

Leave a Reply