DRIVR

Video: Betaalbare Oldskool Coupés (Top Gear)

Betaalbare coupés zijn (voorlopig) dood en begraven. In de plaats krijgen we hetzij premium branded en overpriced hatchbacks, hetzij een nieuw aangeboord nichesegment enkele centimeters hoger van de grond. Omdat ze handiger zijn, een ruimer bereik hebben en doorgaans makkelijker als cash cow in het businessplan kunnen fungeren. Dus is de coupéminnende DRIVR aangewezen op zoekertjessites om een leuk opknapproject op te snorren voor weinig geld. Jeremy Clarkson helpt ons kiezen, in een fragment uit de tijd dat Top Gear nog nuttig consumentenadvies verschafte.

Share Button

9 Responses

 1. Ken Divjak says:

  De redactie van CAR heeft net een Alfa GTV6 aan hun long-term fleet toegevoegd – voor 3.500£ gekocht ter gelegenheid van hun Alfa 100-issue!

 2. Milly says:

  I agree with Jeremy’s conclusion 🙂

 3. FrX says:

  Ik zou voor de Honda gaan.. OF de peugeot. Gek genoeg sta ik nog niet eens stil bij de Alfa. Vind ‘m eigenlijk hondslelijk. (Al is die Honda dat ook :))

 4. Milly says:

  @FrX

  over kleuren en smaken valt niet te twisten. Maar met die GTV rij je wel de hele hoop de vernieling in onder een geweldige soundtrack.

 5. Pieter Ameye says:

  Hier in de buurt staat een zwarte 2.0 V6 in absolute topstaat. Que bella!

 6. FrX says:

  Mef, ge koopt toch niet alles dat een V6 heeft en coupe is, toch?

 7. Milly says:

  2.0 V6 Turbo heeft een immens turbogat en is helemaal niet leuk om mee te rijden. Dan is de 2.0 T-Spark veel beter en homogener.
  3.0 V6 24V is “the daddy”.

Leave a Reply