DRIVR

FotoDuel: Ian Eveleigh vs. David Guimarães

Hoog tijd dat we nog eens twee fotografen in the spotlight zetten voor een rechtstreeks duel. Voor de verandering geen professionals maar twee semi-professionelen met een scherp oog, een sterke voorliefde voor de automobiel en het juiste gevoel voor compositie. En dat ze in tegenstelling tot veel ‘pro’s’ het gebruik van Photoshop tot een minimum beperken, maakt dat ze hier bij DRIVR op de bovenste plank liggen. Ian Eveleigh (occasioneel EVO-bijdrager) en David Guimarães hebben het vanaf hier voor het zeggen, en daarna is het aan jullie. Which one is best?

Ian Eveleigh

alpina

audi r8

caterham

r8 spyder

scuderia

David Guimarães

bmw 2002

cooper

bmw 2002

alfasud sprint

lola t70

[Meer zien? Check dan hun Flickrpagina: Ian EveleighDavid Guimarães]

Share Button

6 Responses

 1. Stijn says:

  Moeilijk moeilijk. Maar de eerste twee foto’s van David Guimarães steken er wel bovenuit (de 3de zelfs ook nog). Dus daar gaat mij voorkeur naar uit, alhoewel ik de andere foto’s van hem duidelijk minder vind. Bij Ian Eveleigh minder dalen en pieken (alhoewel beide foto’s van de R8’s wel héél goed zijn).

 2. Laaco says:

  Ian Eveleigh +1 🙂

  Foto’s van David Guimarães vind ik te ‘leeg’.

 3. Alex says:

  David Guimarães, omdat’k zijn foto’s minder klinisch vind dan die van Ian Eveleigh (maar ze zijn alletwee erg goed)

 4. car-nut says:

  Jeroen Peeters!

 5. Marc van Linden says:

  Ben ook liefhebber en amateur:

  http://www.oudepost.be/pagina8.html

  Groetjes
  Marc

Leave a Reply