DRIVR

Tv-tip: Long Way Down – Za 22u @ NGC

Naast drugsverslaafde, Jedi en fulltime Schot is acteur Ewan McGregor ook een notoir petrolhead. Zijn hart ligt echter niet bij vier-, maar bij tweewielers – volgens collega Ken hét ideale vervoer voor een roadtrip. En dat vindt ook McGregor. Nadat hij in 2004 samen met kompaan Charley Boorman de wereld rond reed in de tv-serie ‘Long Way Round’, deed het duo die prestatie in 2007 nog eens dunnetjes over in ‘Long Way Down’. Het doel: Kaapstad in Zuid-Afrika. De reeks wordt vanaf dit weekend elke zaterdag om 22u heruitgezonden op National Geographic.

Share Button

2 Responses

  1. Ken Divjak says:

    Zoals eerder al bediscussieerd is The Long Way Down inferieur aan The Long Way Round – maar het is nog altijd beter dan 90% van alles wat er door de digibox komt.

    Nog een aanrader is ‘Megafactories: Bugatti Super Car’ dat momenteel door NG (her)uitgezonden wordt:

    http://natgeotv.com/nl/mega-factories-2/over

Leave a Reply