DRIVR

Video: Fifth Gear Seizoen 19, Afleveringen 1 én 2

Ik heb ze net alletwee bekeken, en kan alleen maar stellen dat dit de sterkste start van een Fifth Gear-seizoen ooit is. De bolides zijn dan ook op en top DRIVR: Audi RS3, BMW M3GTS, Porsche GT3, Aston VirageCitroën DS3R en ga zo nog maar een uurtje (internet)televisie door. Houdt het presentatorenkwartet met Plato, Needell, Henderson & Smith dit vol, dan zullen er – in tegenstelling tot vorig seizoen – nog vaak integrale afleveringen op dit webzine verschijnen.

Share Button

8 Responses

 1. Stijn says:

  Spijtig dat we vorig seizoen Tom Ford niet meer te zien kregen. Toch wel de meest humoristische autojournalist op de planeet (perfecte opvolger voor JC). Ideaal om testen van doodnormale wagens wat op te fleuren (check bv de test van de Honda Civic). Voor sportwagens zijn er natuurlijk Tiff en Jason.

  • Ken Divjak says:

   Die Civic-test vanop de lancering in Zuid-Europa is inderdaad een classic, maar gezien zijn ouderdom spijtig genoeg niet meer online beschikbaar.

   Niet dat Tom Ford er als huidig hoofdredacteur van Top Gear rouwig om is…;)

 2. Pieter Ameye says:

  Het nieuwe teamtest-onderdeel met stip het leukst!

 3. Ken Divjak says:

  Nog wat extra Vicky:

Leave a Reply