DRIVR

Ultieme Vacature: Supercar DRIVR wanted !

Wie over voldoende centen beschikt, hoeft zich geen zorgen te maken over een kleine herstelling of grote beurt. De betere concessie heeft personeel in dienst om de desbetreffende bolide op te halen, te onderhouden en terug naar zijn respectieve eigenaar te brengen. Af en toe hoor je dan ook verhalen over droomjobs voorbij waaien, maar echte vacatures blijven quasi altijd uit. Nu echter krijgt de meer ervaren piloot de kans om een kinderwens in vervulling te zien gaan. Want hoe anders omschrijf je een vacature met als inhoud ‘exotische bolides door Europa jagen en er nog voor betaald worden ook’?

Miura

Ervaring met snel spul is natuurlijk een vereiste. De vacature van het bedrijf RepairACar spreekt over een ‘Delivery Driver in the Supercar Class‘ met professionele rij-ervaring, een grondig technische kennis, de sociale vaardigheden om met het exclusieve clientèle om te gaan en een ervaring met supercars van minstens 10 jaar. Wie in zijn carrière ooit een ongeval liet optekenen mag de job trouwens vergeten. Alle reis- en andere onkosten worden uiteraard vergoed en het jaarlijks nettoloon bedraagt zo’n 34.000 euro. Nadeel is wel dat sollicitant zich met het openbaar vervoer tussen de verschillende eigenaars zal moeten verplaatsen en een verhuis richting V.K. zich opdringt. Maar wie zich na het lezen van bovenstaande vereisten nog steeds geroepen voelt, tekent in op volgend aanvraagformulier. Solliciteren kan nog tot eind deze maand.

[Foto: moogibang]

Share Button

4 Responses

 1. Duckie 'RS says:

  I’m applying… gni.

 2. Ken Divjak says:

  Volgens mij is dit zwaar bij de haren getrokken.

  Zoals je zelf in de 1ste alinea stelt, zie ik niet in waarom lottowinnaars beroep zouden doen op “the number one website for helping customers who have problems with their vehicle get back on the road”.

  Alsof hun officiële supercar-concessie daar geen service voor heeft.

  En bovendien: wat valt er nog te rijden als ze in panne staan?

  Goeie PR-stunt als je het mij vraagt…

  • Stijn says:

   Klopt. Ik heb al wel gehoord van zeilers die vrij omvangrijke zeiljachten voor de zomer naar zuiderse bestemmingen brengen, zodat de eigenaar geen kostbare tijd verliest en alleen hoeft te genieten van tripjes in de Middellandse Zee. Maar (super)sportwagens zullen wel per trailer naar de vakantieplek worden vervoerd om geen onnodige kilometers op de teller te zetten…

 3. Fastflupke says:

  Veel verzekeringen van het exotische spul dekken enkel de eigenaar/driver van het speeltje …

Leave a Reply