DRIVR

Video: Wheeler Dealers – Jaguar E-Type

Als zelfs Enzo Ferrari plat gaat voor een Britse bolide, dan weet je dat het goed zit. Volgens Il Commendatore was de E-type dan ook ‘the most beautiful car ever made’, woorden die zelfs 50 jaar datum niet misstaan aan de zijde van het Brits icoon uit de sixties. Wheeler Dealers Ed & Mike openen het nieuwe seizoen hiermee op passende wijze en zetten de jarige E-Type in het middelpunt van belangstelling. Of hun maximum budget van 15.000£ zal volstaan om het stukje V12 geschiedenis opnieuw in topstaat te brengen?

Share Button

4 Responses

  1. Stijn says:

    De E-type was een van de mooiste wagens ter wereld, maar dan gaat het toch echt wel over de Series I (liefst nog met de 3.8). Hier is er door foeilelijke updates al veel van de charme verdwenen…

Leave a Reply