DRIVR

Fotografie: Tour Auto 2011 twee keer Belgisch

Het Franse klassiekerfestijn Tour Auto hoeven we niet meer uit de doeken doen. Dat hebben de broertjes Peeters (alias huisfotograaf Jeroen en diens schrijvende broer) vorig jaar al gedaan met een puike roadtrip, wat het podest dit jaar vrijmaakt voor twee schietgrage landgenoten: Julien Mahiels & Giullaume T. Beide van onder de taalgrens, en beide serieus bedreven in het kadreren van motorsporttaferelen. Ziehier hoe zij de 2011-editie vastlegden:

Share Button

6 Responses

 1. Jeroenp says:

  Heel sterk werk! Ik volg hen al een tijdje op Flickr.
  Ik kon jammer genoeg enkel de Tour Auto zien in Parijs. Ik doe er alles aan om volgend jaar de volledige tour te volgen!

 2. Ken Divjak says:

  Yip – zeer strak werk van beide.

  Julien meldt trouwens net dat zijn set nog lang niet compleet is (en die van Giullaume waarschijnlijk ook niet), dus dwaal niet te ver!

 3. Stijn says:

  Prachtige foto’s! Mijn favoriet is wel de 906 uit de eerste fotoreeks die met zijn neus richting grond duikt. Zoveel actie en schoonheid in 1 beeld…

  Het zou trouwens leuk zijn moesten jullie een soort kalender op de site zetten met daarin alle aan te raden evenementen (zoals binnenkort Spa Classic bv.). Want Tour Auto had ik weer helemaal uit het oog verloren…

 4. Ben says:

  You made my day.. Hier word ik vrolijk van!

 5. Pieter Ameye says:

  En nog mijn (bescheiden) bijdrage

  Into the Parisian jungle

Leave a Reply