DRIVR

WebCast: JAGUAR onthult 2012-Gamma (+ XF 2.2d)

Geloof ons: wat Jaguar vandaag doet, is pakweg in 2015 gemeengoed. Tegen dan streamt elke constructeur de onthulling van een nieuw(e) model(reeks) online om thuisblijvers te laten meegenieten van een perslancering. En die focust in dit geval op gefacelifte XF wiens facade aangetrokken is om beter naast de XJ te staan terwijl er onder de kap nu ook een 2.2 diesel met 190pk en een 8-trapsautomaat huist. En dan is er natuurlijk nog de brute XKR-S die volgens de eerste roddels een rel gaat zijn…

2012jaguarrange

50th birthday of the iconic E-Type

Jaguar will be launching its new 2012 model range at the New York Auto Show, including the XF and XK models as well as celebrating the 50th birthday of the iconic E-Type.

Taking centre stage will be the 186mph Jaguar XKR-S, the most powerful production car ever built by the British marque.

Show goers will experience the world debut of the new Jaguar XF and XK ranges, both of which have received comprehensive design revisions and technology upgrades to bring them in line with Jaguar’s flagship XJ executive limousine.
International debut of Range Rover’s Autobiography Ultimate Edition

The Range Rover Autobiography Ultimate Edition – the most luxurious Range Rover ever – will be on display for the first time at an international motor show – only 500 units of this Limited Edition vehicle will be commissioned globally, with each car crafted to customer order only.

The Range Rover Evoque will also take centre stage in New York – the world’s biggest metropolitan market for Range Rover. Sales of the marque are up 22% YTD in North America as US customers continue to respond positively to the brand’s new products.

Every Evoque destined for the United States will be equipped with all-wheel drive and feature a new 237bhp 2.0-litre Si4 petrol engine, which combines direct fuel injection, turbocharging and twin variable valve timing

The Press Conference begins at 8:30pm BST and will last for approx 20 mins.

Share Button

6 Responses

 1. Niels says:

  Niets 🙁

 2. Pieter Ameye says:

  Hier geen problemen gehad.

  • Ken Divjak says:

   Ik vrees dat PC-gebruikers ten prooi gevallen zijn aan een overijverige internetbuffer die de intro bleef herhalen beter dan de perso te streamen. Cache clearen is de boodschap dus!

 3. Benny Herdewyn says:

  Ze hadden zich natuurlijk ook de moeite kunnen besparen door de XF meteen de neus van de concept uit 2007 te geven in plaats van een koppel Lexus GS lichten.

  jaguar-c-xf_concept_2007

 4. Pieter Ameye says:

  Geen idee waarom (dergelijke opsmuk hoeft normaal gezien niet), maar ik ben helemaal weg van die XKR-S. Had trouwens gerust XK double R mogen heten, de XKR-S bestaat immers al.

Leave a Reply