DRIVR

SlideShow: MercedesMotoring.com

thumb_mercedesmotoring“Jimmy George Francis, owner of lavender Ray Bans and an extensive collection of vintage suitcases, restores and sells vintages Mercedes-Benz cars in Los Angeles.” Meer hoef je niet te weten van de protagonist uit de coolste video van 2011 – Mercedes-Benz, A Way of Life. Tenzij misschien dat zijn reiscompagnon geregeld een trippy plaat schiet om hun gezamelijk Flickr-account te spijzen, afgewisseld met het arsenaal oude Benzen dat JG terloops restaureert.

“To some extent, the car you choose reflects your personality or your lifestyle. In Los Angeles there are many young people who appreciate the kind of individuality an older car brings. Not everyone can afford a brand-new car but classic cars still have this recognition. You can pull up to a club with an old 300D and park up front the same as if you drive a brand new SL. It still has this status feel.”

[Meer info op MercedesMotoring.com & MBmagazine]

Share Button

One Response

  1. Benny Herdewyn says:

    Als je de zorg voor detail en de ‘echte materialen’ van een oude Benz bekijkt, zie ik niet in waarom je zoveel euro’s zou neertellen voor een nieuwe Ster met pooierbak imago en ‘sportieve’ flair.
    Maar dat is natuurlijk een puur persoonlijke mening en ik dreig hiermee in herhaling te vallen:)
    Geef mij dan maar een road trip in een klassieke Mercedes…

Leave a Reply