DRIVR

FotoVerslag: ING Ardenne Roads 2011 (10e Editie)

“Of wij nog plaats hebben voor een fotografisch tussendoortje?” vraagt huisfotograaf Jeroen Peeters. Kan hij al evengoed aan zijn toekomstige vragen of ze een stuk chocola wil, want dat is exact wat ‘s mans werk voor ons octaanliefhebbers betekent. Zeker als het vers geschoten is tijdens de tiende editie van het onderhand prestigieuze klassiekerevenement ING Ardenne Roads 2011…

TIP: Bekijk deze set zeker full-screen via het vergrootknopje onderaan rechts!

Share Button

3 Responses

 1. Pieter Ameye says:

  Wel “embiggen small things to fill screen” nog even afvinken 😉

 2. Stijn says:

  Mooie foto’s, vooral die met de (ellelange) stofwolken. Foto’s van 356’s en een 904 (Carrera GTS) in een mooi landschap doen het steeds goed. Ook fijn om te zien dat het niet enkel dure en unieke klassiekers zijn die mee doen aan dergelijke ritten.

  • Ken Divjak says:

   Dat is al tien jaar de bedoeling van de Ardenne Roads;

   de gulden middenweg bewandelen tussen een amateurrit van één dag,
   en de chiquere events die een week in beslag nemen.

   Daardoor ook wat meer down-to-earth klassiekers.

   Mijn favoriet(e plaat) staat op onze Facebook: http://on.fb.me/lfkulY

Leave a Reply