DRIVR

Advertorial: Alfa Romeo – Rosso Days (9 tot 20 juni)

OPGELET: Aan deze gastbijdrage hangt een disclaimer vast!

De Alfa 8C Compétizione vat de sportiviteit van meer dan honderd jaar Alfa Romeo perfect samen. Dit prestigieuze model werd verzorgd tot in de kleinste details en zelfs de kleur, het befaamde en schitterende ‘Compétizione Rosso’, werd speciaal voor dit model gecreëerd: Een diep parelrood in drie lagen die de kleur rood een nieuwe dimensie gaf. Om de vele Alfisti te laten genieten van deze exclusieve toets is het 8C-rood voortaan verkrijgbaar op de modellen Giulietta en 159. Speciaal om dat te vieren organiseert Alfa Romeo de Rosso Days van 9 tot 20 juni. Tijdens die dagen verwennen de concessiehouders van Alfa Romeo u met tal van collector’s items… in het rood uiteraard!

100413_ar_giulietta_17

Met een productie van slechts 500 coupés en 500 cabriolets had niet iedereen de kans om een 8C Compétizione in zijn garage te plaatsen. Toch is het merk zich bewust van de grenzeloze passie onder zijn vele enthousiastelingen. Daarom kunnen nu ook de kopers van de nieuwe Giulietta en 159 voortaan deze sublieme kleur bestellen. Om dit bijzonder intense en prachtige rood te ontdekken, kunt u tijdens de Rosso Days terecht bij een Alfa Romeo-verdeler om de 159 en Giulietta in 8C-rood te bewonderen. Bezoekers die binnenstappen bij de dealers worden verwelkomd in een rode showroom en Alfa gaat tijdens deze periode zelfs partnerships aan met verschillende toonaangevende merken voor wie de rode kleur erg belangrijk is. Zo zorgen Coca-Cola en Spa onder andere voor de catering. Bovendien maken de bezoekers kans op mooie prijzen, waaronder een exclusieve en knalrode SMEG-koelkast. Ook kan je vijf compleet verzorgde weekendtrips winnen aan boord van de Giulietta! Dit en meer tijdens de Rosso Days van 9 tot 20 juni!

090506_ar_159_23

Share Button

Comments are closed.