DRIVR

WebTip: INFLUX Magazine

Laat ons eerlijk zijn: verzekeraars laten zich fors betalen (in België zomaar even 30 tot 70% meer dan in buurlanden Nederland en Frankrijk) om bij een ongeval ‘in fout’ nog moeilijk te gaan doen ook. Ze als een ‘noodzakelijk kwaad’ omschrijven is dan ook een understatement, temeer daar je er 99,9% van de tijd helemaal geen jota aan hebt. En daar wil een Brits verzekeraar nu verandering in brengen met iets wat ons allemaal na aan het hart ligt: een webzine.

untitled-1

Muis over de twee publicaties om middenin de fullscreen-knop te vinden!

“Een webzine is een tijdschrift gepubliceerd op het World Wide Web” aldus Wikipedia, dat er nog aan toevoegt “dat de grens tussen webzine en weblog enigszins vervaagd is sinds de introductie van het weblog”. Influx Magazine expliciteert die grens door naast een gedegen website nog een digizine uit te brengen, en daar willen we jullie aandacht met dit bericht op vestigen. Want is het niet stilaan tijd dat de woekerwinsten van de verzekeringsagenten terugvloeien naar de octaanliefhebbers die ze cumuleren? Meer van dat!

Share Button

One Response

  1. Ken Divjak says:

    In dezelfde trant:

    CAR Magazine heeft een gratis online RACING-bijlage uit:

    http://europe.nxtbook.com/nxteu/bauer/carracing_201105/index.php#/0

Leave a Reply