DRIVR

De 24u van de Nürburgring in één Oogopslag

Met de klimkoers Pikes Peak, de F1-race van Europa, de MotoGP in Assen en de 24-Uursrace op de Nürburgring (inclusief voorafgaande Porsche Carrera World Cup) in één en hetzelfde weekend, lijkt Sinterklaas er vroeg bij in 2011. Op de tweewielige capriolen na, behandelen we al die evenementen retro-actief de komende dagen – maar dat kan je met een uithoudingsrace natuurlijk niet maken. Daarom in één oogopslag: de belangrijkste internetadressen om geen seconde te moeten missen!

LIVE-STREAM vanaf 16u00 op zaterdag 25/06/11

porschelivestream

Porsche kennende (dat opnieuw een 911 hybrid inzet na de bijna-winst vorig jaar) zal de live-stream via Stuttgart beter verzorgd zijn dan die van de organisatie zelf. En bovendien krijgt u de Porsche Carrera World Cup er gratis ende voor niks bij. Mochten die allebei falen, dan is er nog altijd de feed van SportAuto Magazine of die van Audi. Commentaar bij die live-beelden is er alleen in het Duits, dus daarom verwijzen we parallel graag naar…

LIVE-COMMENTAAR

radiolemans

internetradio Le Mans natuurlijk; dezelfde stemmen die wijlen Paul Frère altijd in zijn oren had tijdens zijn jaarlijks Le Mans-verslag, en die ondertussen ook de 24 Uren van de ‘Ring coveren. ‘Nough said.

VIDEO’s

Het nieuwe bewind op de ‘Ring houdt zijn videorechten nauwlettend in de gaten (zelfs de teams moeten goedkeuring hebben om in-board te filmen voor ontwikkelingsdoeleinden) waardoor YouTubes eerder schaars zijn. Maar DRIVR zou zijn naam niet waardig zijn als we er geen voor jullie zouden vinden: gebruiker

FOTO’s

Wie herinnert zich fotograaf Richard Thompson? En Glickenhaus’ (Ferrari) P4/5? Die beide hebben de handen in mekaar geslaan om de 24-uurscampagne van Glickenhaus op de gevoelige sensor vast te leggen, maar dat weerhoudt Thompson niet om links en rechts het hele evenement te fotograferen. En daar zijn wij niet rouwig om.

TWITTER

Twitter-gebruikers raadplegen #N24 om het laatste uit de pitlane te vernemen, of consulteren onze feed voor updates.

Nog links? Zwier ze dan in de commentaren, de beste voegen we toe!

Share Button

7 Responses

 1. Duckie 'RS says:

  Meer gimmick dan essentieel: de interactieve Falken-kaart (voor bezoekers):

  fireshot-capture-055-falken-map-www_falken-map_de

 2. Ken Divjak says:

  De Carrera World Cup is ondertussen gepasseerd:

  Chris Harris zou derde in zijn klasse geworden zijn om ondertussen de 24u te rijden!

 3. Pieter Ameye says:

  EVO Magazine noteert eveneens de hoogtepunten vanuit de pits:

  http://www.evo.co.uk/news/evonews/269230/2011_nurburgring_24hour_live_race_report.html

  Net als onze Twitter trouwens:

  http://twitter.com/DRIVRdotBE

  En Audi back-upt de Live-Stream:

  http://tv.audi.de/#/01

 4. Ken Divjak says:

  Tijd voor een video-update met De Start, Verkeerschaos & de R8 LMS

 5. DRIVVEN says:

  Wat een enorm ‘kazige’ achtergrondmuziekjes bij die officiële 24h stream zeg.. Soft-rock ten top, waar is dat voor nodig, ik wil motorgeluid horen, motorgeluid dat weerkaatst tussen de groene heuvels van de eiffel!

 6. Ken Divjak says:

  Dit liep toch maar net goed vanmorgen:

  Massa’s updates op onze Twitter trouwens: http://twitter.com//DRIVRdotBE

 7. Ken Divjak says:

  En daarmee is het doek over de ruigste 24-uursrace ter wereld gevallen:

  Volgend jaar ter plaatse?;)

Leave a Reply