DRIVR

Fotografie: McKlein Rally Photography

“A good photograph is knowing where to stand” zei een wijs man ooit. Yoshifumi Ogawa weet dat voor een autoshoot, Darren Heath voor een F1-wedstrijd, en – nu ik mijn all-time favorites toch aan het opsommen ben – de McKleins voor een WRC-proef. Die laatste vormen sinds 1997 een vierkoppig collectief onder oprichter Reinhard McKlein en schieten het beste wat er in de koninginneklasse van de rally te vinden is. Niet overtuigd? Check dan de 2011-selectie hieronder…

mcklein1

mcklein2

mcklein3

mcklein4

mcklein5

mcklein6

mcklein7

mcklein8

mcklein9

mcklein10

[Copyright: McKlein – Check zeker ook de historische archieven in TWEE DELEN]

Share Button

2 Responses

  1. Stevendm says:

    “Knowing when to pull the trigger” lijkt me ook van toepassing op foto’s 3 en 4.
    Knappe foto’s idd.

  2. Pieter Ameye says:

    Inspirerend werk.

Leave a Reply